O România mai sănătoasă

Cei de la SuperBlog2017 ne-au dat o temă foarte în vogă dar în același timp foarte îngrijorătoare,aceea de a scrie un articol prin care convingem oamenii să consume mai des fructe și legume.Această cerință a venit de la o statistică îngrijorătoare,aceea că 81% dintre adulți nu consumă fructe și legume,ceea ce este foarte rău pentru sănătate.Nu înțeleg cum prin goana aceasta de supraviețuire am uitat să avem grijă de noi,suntem buni să ne învățăm copii că este bine să consume fructe și legume dar din păcate uităm să ne reamintim și noi acest lucru și de aceea ajungem la un moment dat cu probleme de sănătate pe care nu le mai putem remedia.Soluția mea la această problemă este să ne facem sucuri sau smoothie-uri,mi se pare cea mai potrivită soluție deoarece durează foarte puțin să le facem și în același timp ne hrănim corpul cu toate vitaminele și substanțele necesare pentru a rămâne sănătoși.
 În continuarea vreau să vă prezint o noua tehnologie care sper că vă v-a schimba perspectiva legată de sucurile făcute în casă.Hurom este inventatorul Slow Squeezing System, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.Stoarcerea lentă, prin presare la rece înseamnă un suc ale cărui proprietăți nu sunt modificate de temperatură sau forțe de frecare ca și în cazul celorlalte metode de stoarcere. Aceste condiții speciale de procesare facilitează conservarea tuturor elementelor benefice din fructe, legume sau frunze. Stoarcerea cu Hurom face ca și cele mai mici elemente ale fructelor și  legumelor  așa numiții nutrienți esențiali sau fito-nutrienți să fie transferați în sucul dumneavoastră. Vă puteți bucura, astfel de toate binefacerile naturii într-un pahar cu suc.

                                                           Hurom HZ Alpha

                 
  • Hurom HZ Alpha storcător vertical cu presare la rece este ultima generație de storcător Huron
  • Păstrează calițățile generaților anterioare :poate stoarce rădăcinoase dure,fructe moi sau frunze,păstrându-le calitățile nutritive.
  • Are un nou sistem de antrenare a porilor rotative care asigură o mai bună omogenizare a sucurilor și contribuie la evacuarea rapidă și eficientă  a resturilor pentru o curățenie rapidă.
  • La capitolul design stă foarte bine,are în continuare inox de o calitate superioară și în plus storcătorul se găsește în mai multe culori,deci vă puteți alege culoarea care vă place.
  • A treia sită ULTEM,pentru înghețate,serbeturi și smoothies este dotată standard deci numai trebuie cumpărată separat
  • Dintre caracteristicile tehnice amintesc:se încarcă 220-240V,capacitate de 500 ml,ultra-silențios ,43 de rotații pe minut,greutate 5.4kg,dimeniuni 23.6x20.5x40.7 cm și programele care pot dura 30 minute.

                                                Cât costă?

Acum este ofertă storcătoare prin presare la rece Hurom  și  Hurom HZ Alpha se găsește la prețul de 2.199 lei redus de la 2.399 lei Ca metode de plată se poate plăti online cu card bancar sau ramburs.

                  Cui îi recomand storcătorul Hurpm HZ Alpha?

Recomand tuturor care vor să vadă și alt gust al legumelor și fructelor dar nu numai.Le recomand oamenilor ocupați,vor vedea că după o cură de o săptămână cu sucuri sau smoothies vor renunța la cafea și în același timp se vor simți mai odihniți.Le mai recomand copiilor dar și bebelușilor,bebeluși pot avea pireuri sănătoase iar cei mici se pot bucura de sucuri sau inghețată sănătoasă.
 Dacă vrei să vezi și alte produse care fac sucuri 100% natural ,aruncă un ochi pe pagina Hurom și aștept părerile voastre legate de sucurile făcute în casă.
  Hai să contribuim cu toti la o Românie mai sănătoasă unde nepoții se pot bucura mai mult de bunici dar și noi să ne simțim  mai bine și să ne bucurăm de lucrurile mărunte oferite de viață.
                                          

Comentarii

Postări populare