Navitel Navigator Europa un altfel de GPS

Astăzi vreau să vă prezint NAVITEL,un furnizor specializat în dezvoltarea și producerea de software de navigație prin satelit și cartografie.Vreau să scriu despre el deoarece are ceva unic ce căutam de mult timp,se poate folosi offline adică nu ai nevoie de internet să-l poți folosi.Când am auzit aceste chestii m-am bucurat enorm,eu am probleme cu netul și nu vreau să consum enorm mai ales în străinătate.
 Mai jos vă las avatajele acestei aplicații:

  1. NAVITEL este o aplicație ce funcționează fără internet,deci o puteți folosi fără să vă gândiți la internet ci doar cât vă mai ține bateria😊.
  2. Aplicația funcționează fără internet deci ați scăpat de griji legate de actualizări.
  3. Hărțile sunt accesate în orice moment;hărțile sunt descărcate în memoria internă a aparatului sau într-un card SD.
  4. Legat de hărți,acestea se pot cumpără doar pe o perioadă limitată de timp(1 an),prețul începând de la 11$.
  5. Nativel Natigator este un sistem multiplatformă deci poate fii compatibil cu mai multe sisteme de operare dar și multilingvistic
  6. Rulează pe  Android, iPhone/iPad, BlackBerry Q10/Z10/Z30, Windows Phone 8/8.1/10 mobile, Tizen, Windows CE;mai simplu se poate folosi pe tabletă,smartphone,PND sau iPhone/iPad.
  7. Harta conține date actualizate cu privire la infrastructura localităților și un instrument de căutare ușor de folosit, care permite căutarea unor anumite adrese, a celor mai apropiate benzinări, a coordonatelor.Legat de actualizări și stocarea informație,acestea sunt preluate de un satelit și direcționate la servere unde sunt păstrate și procesate.
  8. Furnizează hărți exacte și actualizate pentru următoarele tări: Austria, Albania, Andorra, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie, Vatican.
  9. Aplicația are o grafică 3D foarte dezvoltată,puteți uita de hărțile manuale deoarece fiecare monument seamănă cu originalul ;alt lucru interesant al acestei aplicații este că oferă informații despre trafic în timp real ,un lucru care ajută enorm când te afli în orașele aglomerate.
  10. Un alt lucru impresionant este că arată controlul limitelor de viteză dar și înregistrarea  ratei efective și standard de consum al combustibilului.
Recomand Navitel Navigator Europa celor pasionați de călătorii care vor să aibe parte de o experiență unică și productivă,cu acestă aplicație puteți știi pe viitor ce consum de carburanți folosiți și aceste date sunt stocate o perioadă lungă de timp .O mai recomand persoanelor hai-hui care vor sa cunoască propriu oraș și nu numai,aplicația este mai bună decât orice ghid vă arată lucrurile importante de vizitat dar vă spune și cu exactitate cât aveți de mers.
 Sper că v-au ajutat aceste informații și aștept păreri de la cei care o folosesc.:)

Comentarii

Postări populare