Software este sinonim pentru un restaurant competent



În era tehnologiei sunt deja foarte puține afaceri care mai pot funcționa fără cel putin un program ca să le ajute să îți desfășoară activitatea într-un ritm alert. Așa că astăzi vorbim despre aceste programe care fac viața mai ușoară tuturor, tot ce vă voi spune va fi din prisma clientului care a avut parte de neplăceri din cauza lipsei de comunicare și coordonare.
În primul rând, când vreau să caut informații despre un restaurant caut să văd dacă le găsesc pe rețelele de socializare, așa am prilejul de a vedea cât de activi sunt este dar în acest mod pot interacționa direct cu cel puțin un angajat prin care îi pot cere diferite informații. După ce trec de acest hop și mă hotărăsc să vizitez acel restaurant mă lovește lipsa de coordonare de care vorbeam mai sus. Întârzierea personalului sau a mâncării, incapabilitatea de a plăti cu cardul etc; lucruri pe care nu le poți trece cu vederea în 2018 unde ajutorul digital îți poate aduce profit dar care în același timp ușurează munca proprilor angajați. Așa că astăzi vorbim de toate aceste întâmplări neplăcute dar și ce software le pot înlocui ca toată lumea să fie mulțumită.
Vă prezint Expressoft Tehnology o firmă ce oferă software personalizate firmelor din industria HoReCa dar nu numai, pentru mai multe informații cel mai bine este să intrați pe site-ul lor și să vedeți singuri. V-am recomand această firmă deoarece are  o experiență vastă dar sunt multe dintre firme care apelează la ei, în plus este soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale. Am zis că multe firme apelează la ei deoarece au POS restaurant. Acest software vă este foarte cunoscut deoarece ați văzut mai nou foarte multe monitoare touchscreem în locul clasicelor case de marcat. La restaurantul pe care îl frecventez de mulți ani am văzut aceste monitoare mai nou pe care le văd frecvent la multe lanțuri, așa că m-am gândit să întreb ca să îmi astâmpăr curiozitatea.  Aflu că înlocuiesc clasicile case de marcat dar vin la pachet și cu alte beneficii. Se poate observa dinamica fiecărei mese, sunt eliminate întârzierile comenzilor către bucătărie. Pentru mine ca și client mi se pare că mă câștigă de partea lor dacă îmi pot aduce comanda în timp util în loc să uite de mine, și eu să rabd de foame.Văd că mai folosesc și software marcaj restaurant, o aplicație super utilă pentru rezervări. Până nu de mult pentru cei care nu știu toate rezervările se făceau într-un exel, unde tu doar știai câte persoane ai. Cu acest software poți știi pe lângă numărul de persoane, poți știi unde sunt fiecare și nu numai. Pe departe folosul acestei aplicații este în transferul de consumații, de multe ori sigur ți s-au încurcat băuturile și a trebuit să aștepti mult pentru un nou bon de plată, acum se poate transfera la o altă masa care are comanda greșită. Pe lângă acestea, și modul de a plăti este divers: de la cash până la bonuri de masă sau vouchere.
Un ultim lucru care pe mine ca client m-a încântat este fidelizarea clieților prin toate software-le prezentate mai sus. Prin acestea poți genera conturi unde clienții pot acumula puncte sau restaurantul le poate oferi vouchere, promoții sau cadouri. Mi se pare un lucru practic, în acest fel le arăți clienților că pot reveni nu doar pentru mâncarea bună, dar și pentru ospitalitate și promtitudine.
Cam asta v-am prezentat eu, pe site veți găsi foarte multe software care sunt necesare pentru a crește smart o afacere, care până la urmă nu costă așa de mult.

Comentarii

  1. Buna,

    Iti multumim pentru interesul acordat probei noastre.

    Succes!


    Cu ganduri bune,

    Echipa Expressoft.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare