Cum a început povestea

Super Blog face apel la nostalgia noastră ca să ne aduce aminte de începutul nostru în aceast domeniu online, mai exact cum a luat naștere blogul nostru. Câte amintiri mă apasă chiar dacă blogul meu are aproape 2 ani, de la fericirea pe care am avut-o la prima persoană care a avut curiozitatea să vadă despre ce scriu până la competițiile care m-au ajutat să ies din zona mea de confort.
Blogul meu este o arhivă personală a ultimilor 2 ani pe care o împărtășesc cu drag tuturor care vor să cunoască întâmplările și sentimentele mele. Majoritatea bloggerilor au domeniu propriu prin care și-au transformat pasiunea în job, eu pe de altă parte, am fluctuat o bună perioadă de timp dacă să am sau nu dar am ajuns la concluzia că încă nu este necesar (dar nu este definitiv). Îmi aduc aminte că mi-am spus că până la ziua mea o să îmi cumpăr domeniu web. ro, mai ales că aveam prieteni care aveau și vedeam ce beneficii au dar a ajuns la concluzia că pentru mine este mai important să fiu citită decât să mă mut. Pe lângă asta, o altă chestie care pe mine una mă sperie, este prelungirea domeniului; dacă vrei să prelungești la ată firmă este o treabă mai complicată care pe mine mă depășește.

Dar de unde pasiunea și inspirația pentru nume?

Păi am pasiunea asta de mult timp, de la 9-10 ani aveam jurnal unde scriam tot ce mi se întâmpla, surprinzător că înca le mai am și rar mai răsfoiesc când vreau să îmi aduc aminte de perioada aceea. În plus, când am crescut și am avut acces la internet citeam blogguri. Bineînțeles că mă atrăgeau cel mai mult cele de tip jurnal dar care din păcate erau prea puține sau nu le-am găsit eu. Decizia care m-a făcut să îmi deschid blogul au fost vorbele sormi care îmi spunea că nimeni nu ar citi un jurnal al meu, că nu aș aduce nimi nou. Așa a început povestea mea, partea cea grea a fost să găsesc numele. Cum nu voiam să știe nimeni, am decis să se numească așa; este un fel de paradox în care vrei să fii în umbră dar în același timp cunoscută.

Cum ai ales tema și cum a evoluat de-a lungul anilor?

Am pornit ca jurnalul meu online unde oamenii puteam să îmi afle trăirile. De-a lungul timpului am prins și gustul competițiilor și așa au apărut diferite articole care la bază au întâmplări și trăiri ale mele. În plus, mă bucur că am putut avea o rubrică unde am putut scoate în evidență oameni din spatele blogurilor, unii cunoscuți, alții la început de drum.
Evoluția a fost frumoasă și lină, oameni care mi-au dedicat 1-2 minute din viața lor să citească ceea ce am de zis, de aceea le mulțumesc din suflet. Pentru mine asta ramâne cea mai mare realizare, aceea că cineva mi-a acordat 1 minut din viața lui și a citit.

Ca o încheiere, blogul este ca o terapie pentru mine când vreau să mă exprim dar care în același timp îmi arată cel mai bine sentimente și fapte pe care din diferite motive le-am uitat. Încurajez pe oricine să încerce, nu trebuie să o faci pentru bani, o poți face doar din pasiune.

Comentarii

Postări populare