Competiție și reîntoarcere

 Multe sunt de zis, cum și de ce m-am întors să scriu pe blog după o absență de aproape 4 ani dar în acest articol este vorba despre înscrierea mea în Spring Super Blog 2024.

Era zilele acestea nostalgică și cumva universul mi-a scos în cale un articol despre blog și am decis să îl deschid. M-au atins acele rânduri și am dat să caut Super Blog pentru că știam că în această perioadă se desfășura competiția.



Am găsit-o și înainte să mă hotărăsc să mă înscriu am zis să fac un mic research să văd ce s-au mai schimbat și am văzut doar un lucru care m-a întristat ră de tot. Din ce am citit și dacă greșesc chiar vă rog să mă corectați , competiția se ține acum doar o dată pe an. M-a întristat lucrul acesta și am spus că este un semn de la soartă să particip.


Diferența este că acum sunt mai matură aș putea spune, și că voi lua lucrurile doar ca o joacă și dacă o să câștig ceva o să fie doar din pasiune și atât.


Deciii, sunt în competiție cu un minus de 2 probe dar cum am spus am venit să mă distrez și să îmi pun creativitatea la muncă; am fost mândră să văd ce articole frumoase până acum.

Comentarii

  1. Bun venit in competitie! Intre 2008-2012 s-a organizat o singura editie SuperBlog, toamna, iar incepand din 2013, avem doua editii si inca le mentinem asa :)
    Astazi este termenul celei de-a doua probe, inca nu e tarziu sa participi. Si chiar daca intarzii la vreo proba, articolele tot vor fi jurizate.
    Multumim si succes!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare