Eroul parchetului

 O să vreau să creăm astăzi o poveste unde eroul principal este o persoană obijnuită ( poți să îți imaginezi că ești tu, cititorule) care are o misiuna specială. Putem spune că întâmplarea se petrece in zilele noastre doar că vom modifica unele aspecte. Eroul nostru trăiește într-o lume unde conexiunea cu natura este foarte puternică , iar  misiunea lui cea mai importantă este să găsească obiecte care îl fac să se simtă aproape de natură. Ca să ne caracterizăm eroul ar trebui să menționă, că iubește calitatea și îi înțelege valoarea și știe că este greu să o găsești. Mai mult, este un ecologist și asta se observă în misiunea lui specială.

Acum că avem o idea despre locul și caracteristicile eroului nostru, umătoarea întrebare este care este misiunea lui specială?

În primul rând, această are un nume interesant aș spune și mai atipic. Misiunea eroului nostru este Alma Parchet și poate vă întrebați de ce l-am ales. Alma Parchet și-a făcut misiune să aducă în casele românilor cele mai bune și mai durabile pardoseli, ca un însemn al respectului pentru ambientul în care fiecare îsi duce viata. Un  semn al respectului pe care fiecare dintre noi ni-l acordăm. Pâna la urma, fiecare român merita ce e mai bun. Aceasta este deviza lor, un adevărat crez pentru eroul nostru și o misiune în același timp.



Acum că avem toate informațiile putem să îi spunem povestea. Cum am mai spus, eroul nostru este mult mai conectat cu natura decât noi ceilalți. Și acest lucru nu este la întâmplare, este o misiune continuu pe care și-a asumat-o. Și pentru că este totuși un om modern, toate acțiunile lui l-au adus către următoarea lui misiune pe care am descris-o mai sus. Și misiunea a fost să găsească un parchet premium care să îndeplinească toate cerințele lui; v-am spus de la început că nu este o poveste tipică. Misiunea și decizia au fost  destul de grele pentru că al nostru erou avea criterii ridicate.

Prima parte a misiunii a fost să se asigure că parchetul pentru casa familiei lui nu face rău naturii. A văzut destul de multe reportaje că dispar foarte multe zone protejate și a vrut să verifice de unde provine parchetul oferit de cei de la Alma Parchet. Și-a dat seama că trebuie să își dedice câteva zile pentru a merge și să se convingă singur că firma are intenții bune legate de protejarea naturii.

După ce a văzut provenința lemnului, trebuie să aleagă ce parchet este cel mai potrivit pentru casa lui. Întrebarea este cum să facă acest lucru? Primul lucru care ia venit în minte este să își întrebe părinții. Pe mine m-a surprins acest lucru dar să vedem la ce s-a gândit eroul nostru. Pentru el, viitorul lui cămin vrea să păstreze emoțiile cu care a crescut. Vrea să capteze linișterea și înțelegerea părințiilor și cel mai important, înțelegerea acestora. Înțelegerea lor că totul este posibil și nimic nu este greșit; poți intra cu picioarele murdare de noroi pe parchet si nimic să nu i se întâmple. Readucându-și aminte de aceste momente unice știe că misiunea a  ajuns la sfărșit pentru că asta vrea să aibe și el în casa lui.

Interesantă misiune a avut eroul nostru dar mă întreb oare câți ne regăsim în ea?

Mulțumesc SuperBlog2024 pentru că mi-ați oferit prilejul de a  scrie această poveste minunată.

Comentarii

Postări populare