Partner challenge #1


Pinky Jur, Prieteni, Pinky Promisiunea, Prietenie

Am furat o idee de la Paul Ardeleanu aceea de a-mi îmbunătății câteva domenii care din păcate eu nu îmi găsesc timp, m-am documentat și este o metodă foarte populară înafară care deabia de puțin timp se găsește și la noi. Ideea este următoarea: spui ce ai vrea să îmbunătățești și partenerul tău îți dă în fiecare zi o provocare, pentru fiecare provocare pe care nu o îndeplinești plătești bani ...noi am ales 1 leu că nu este o sumă imensă.Eu am ales ca teme trezitul de dimineață care nu prea îmi iese și reducerea zahărului,am luat în greutate cât am fost plecată în vară și încerc să îmi dezobișnuiesc
corpul de chestile pe care le mâncam în excursii.

Provocarea#1:să scriu niște sfaturi despre cum ne-am trezi mai repede și plini de energie și o povestioară întâmplată în procesul de trezire

A fost o provocare grea  deoarece eu sunt foarte haotică când trebuie să mă trezesc să merg la muncă și mi-a luat cam toată ziua să  găsesc niște sfaturi, ceea ce voi scrie sunt mai mult sfaturi pentru mine, până la urmă eu am nevoie cel mai mult de ele😅

  1. Să mă culc mai devreme, am momente când încerc să mă culc devreme dar efectiv corpul meu refuză. Tatăl meu are o vorbă,nu ție somn că nu te duci la muncă...dacă te-ai duce ai vedea cum te-ar lua somnul și la 21:00😁😁😂. Are dreptate într-un fel adică când îți faci o rutină să te trezești la o anumită oră funcționează, voi încerca și eu dar nu pentru muncă.
  2. Să ne trezim plini de energie, ne punem o melodie preferată ca ton de apel. Secretul este să o schimbăm periodic, la un moment dat devine enervant și nu ne mai trezim plini de energie.
  3. Să ne trezim cu un zâmbet pe față nu neapărat energici se poate face prin bilețele lipite cu o seară înainte. Am testat și eu de 2 ori și a funcționat, scrii un bilețel și îl pui fix lângă pat sa fie primul lucru pe care îl vezi. A fost o senzație wow mai ales că alesesem mesaje motivaționale și mă ajutat să trec peste zilele grele de la servici sau în general.
Ca povestioară am multicele dar mă rezum doar la una. Trebuia să mă trezesc la ora 6:00 să ajung la 8:00 la o conferință dar m-a culcat pe la 2:00. Că să mă asigur că mă voi trezi mi-am pus alarma din 5 în 5 minute ideea este când a sunat prima dată am apăsat pe off și m-am pus înapoi la somn. La 8:00 mă sună o tipă și îi răspund să lase glumele că încă este dimineață și îi închid. Ca sfârșit m-am trezit pe la 10:00 și am ratat conferința, m-am ofticat și am promis(chiar dacă nu m-am ținut încă de promisiune) că înainte de lucruri importante mă voi culca devreme

Comentarii

  1. Foarte simpatic acest challenge. Uneori e destul de greu sa te trezesti plin de energie, dar trebuie sa ne odihnim mai mult 😄.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, îți recomand și ție acest challenge; ajută dacă vrei să îți faci o rutină.:d

      Ștergere
  2. Cred c-o să-l încerc si eu sincer!
    Super fain... <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, mă bucur că te-am ajutat și abia aștept să văd ce ți-ai ales.:)

      Ștergere
  3. Ce mult imi place ideea de biletele lipite langa pat pentru a ne trezi cu zambetul pe buze! Foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut, este un mod bun de a ne începe ziua.:d

      Ștergere
  4. Mi se pare drăguță aceasta provocare și chiar mai astept articole de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te trezesti mai devreme? nu te mai culca... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-un timp mi-am impus să mă trezesc la 6, erau nopți când nu mă culcam; așa că zici un mare adevăr.:))

      Ștergere
  6. Hihi, faine planurile tale :) si eu am ceva probleme cu somnul, dar se remediaza :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am proprus să îmi fac un obicei pe termen lung, de aceea am apelat la acest challenge.:d

      Ștergere
  7. Și eu încerc de mult timp să remediez problema cu somnul, uneori îmi iese....uneori :)) Foarte drăguț challenge-ul. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca poate o "amenda" mai usturatoare ar ameliora procesul. Cu trezitul si eu sunt la fel, ma culc seara tarziu si dimineata trag de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gândeam să îmi dau un premiu în fiecare dimneață când mă trezesc de bună voie.:))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare