Ops, am făcut-o din nou!



Vine Paștele și cu această ocazie aterizează în cinema și un film foarte hazliu. Da, este vorba despre filmul Peter Iepurașul, film care va rula în cinema din 30 martie 2018. Filmul este o  animație  pe care îl poate vedea întreaga familie dar nu numai. Filmul îl are ca erou pe Peter Iepurașul, celebru personaj din cărțile pentru copii ale autoarei Beatrix Potter. Peter este un iepuraș haios care își privește viața foarte optimism, nu poartă ranchiună și este mereu pus pe șotii. Filmul prezintă dispută dintre Peter și vecinul său Thomas McGregor. Disputa lor are legătură cu grădina de legume, cine ar trebui să aibe grijă de ea și să o cultive. Pe lângă această dispută, Peter încearcă să îi câștige afecțiunea vecinei care iubește animalele. Articolul de astăzi este inspirat din acest film și dacă tot vine Paștele ne imaginăm că suntem un iepuraș pus pe șotii.

Dacă tot se aproprie 1 Aprilie, zic că este un prilej bun de a face niște șotii mai ales că suntem așa un iepure simpatic. Eu și prietenii mei am făcut-o de oaie înainte de a veni ziua păcăleli. Casa noastră se află pe un câmp foarte frumos și avem niște vecini foarte interesanți. Printre ei se numără și o sperietoare de ciori și nu glumesc. Proprietarul câmpului este un tip super prietenos, îmi aduc aminte când ne-am mutat ne-a alergat cu pușca până s-a lăsat păgubaș. A crezut că am venit pe nepusă masă dar din păcate (pentru el) am plătit pentru noua noastră casă; ce credea că ne-am ales noi unde să stăm? În fine, când vine el în inspecție încercăm să fim invizibili. Uite așa am aranjat să dăm o mini-petrecere cu toți vecinii noștri. Ne-am pregătit cu diferite provocări ca să le facem la mica noastră petrecere; de la provocările simple până la a face focul doar cu 2 pietre și un băț. Noi ne-am gândit la provocări dar amica mea Lulu s-a gândit să le și punem în practic ca să știm că funcționează. Uite așa ne-am apucat de treabă, ultima încearcată a fost să facem focul. Eram așa de obosiți încât ne-am gândit să facem focul fix lângă vecina noastră sperietoarea. În timp ce încercam nu știu cum a sărit o scânteie și săraca s-a aprins la propriu. Era pe înserate și vă dați seama că s-a luminat instant câmpul și se vedea de la îndepărtare. Și nu îmi explic cum s-a nimerit ca proprietarul să treacă fix în acel moment; are cumva un radar pentru detectarea problemelor? Când a văzut ce am făcut, i-a sărit muștarul și a început  să ne fugărească cu pușca. Norocul nostru a fost că s-a stins "torța" și s-a lăsat întunericul și astfel și-a pierdut și el cheful să ne alerge.

Ca să ne revanșăm și să îi arătăm că ne pare rău și că suntem și niște vecini rezonabili am adăugam pentru petrecere înca doua provocări. Una a fost să strângem niște fructe și să le ducem proprietarului ca să vadă că ne pare rău și a doua provocare a fost să o refacem pe sperietoare. În primul rând, i-am schimbat numele și am numit-o Flame ( se înțelege) și i-am refăcut look-ul. Pentru că am fost mai mulți la petrecere, am mixat toate ideile și a ieșit o Flame foarte la modă aș zice. Fetele i-au găsit niște haine aduse de vânt pe care le-au colorat cu fructe iar noi băieții i-am făcut fața. Nu am avut foarte multe obțiuni și am ales dovleacul pentru că ne aduce aminte de Halloween. Așa Flame este o sperietoare la modă dar care în același timp își face și treaba.

Cam asta a fost aventura mea ca Peter Iepurașul, vreau să menționez încă o dată că ceea ce am povestit este rodul imaginației mele și nu se regăsește în film. Sper că va plăcut și aștept păreri despre film.:)

Articol scris pentru Spring Super Blog 2018.

Comentarii

  1. Vroiam sa ma duc si eu maine cu fetita mea la acest film. Am urmarit trailerul si nu stiu daca ar captiva-o. Ma mai gandesc ce film voi alege

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar vom merge sa vedem si noi filmul in cinematografe!

    RăspundețiȘtergere
  3. La un asa film m-as uita si eu😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfff! Animatie?? :)))) chiar n-as mai avea rabdare sa vad asa ceva. Inclusiv ala cu bestia de anul trecut, l-am vazut la viteza 3x de nervi ca era animat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este animație dar cred că te-ar prinde; adică este doar comedie.:))

      Ștergere
  5. Pare o animatie interesanta pentru orice varsta, asa ca in jurul Pastelui voi vizita cinematograful in care-si va face culcus Peter.

    RăspundețiȘtergere
  6. Il am pe lista, saptamana viitoare merg sa-l vad. Abia astept! ��

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragut pare filmul 🤗 Poate voi merge si eu zilele astea sa il vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cute și î același timp este și comedie, sigur te va distra!:d

      Ștergere
  8. Cu siguranța nepoatei mele i-ar plăcea super mult, e înnebunită de desenele animate si are doar doi anișori! Personal îți mulțumesc pentru sugestie! :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare