Mașina de la Sixt SH


Banner SIXT SH

Trăim vremuri când o mașină proprie este o necesitate pe care mulți dintre noi nu și-o pot permite încă. Întrebarea este de ce? Păi în primul rând , dacă dorești să achiziționezi o mașina de prima mână costă foarte mult și din păcate nu mulți ne permitem.
 Dar a apărut un nou concept propus de cei de la Sixt Group România, acela de a crea oferte personalizate pentru clienți. Pe lângă aceste oferte personalizate, mai  au și sistemul "One -Stop Shop". Sistemul îți oferă cele mai bune servicii integrate la cel mai bun raport calitate preț: leasing operațional( http://www.sixtsh.ro/ ), mașini second-hand, autoturisme noi(dealer autorizat Open), și service auto.

Ținând cont câte servici îți oferă cei de la Sixt Group România, chiar și noi persoanele din clasa mijlocie putem să ne cumpărăm. Poate vă întrebați de ce mi-aș lua o mașină SH ținând cont că nu știu câți proprietari a avut înainte sau dacă își mertă banii. Păi răspunsul este foarte simplu, cei de la Sixt achiziționează doar mașini care au avut doar un singur proprietar și ai acces la istoricul mașinii, dispui de toate documentele de întreținere și reparare. Deci este o afacere în care tu ca cumpărător ieși în avantaj oricum ai privi situația.

Deci când îmi voi achiziționa o mașină o să îmi iau toți prietenii și vom merge să vizităm țara noastră. În România sunt multe locuri neștiute și partea faină este că poți ajunge la ele doar cu mașina. Cu ajutorul unei mașini și a bloggului aș putea scoate din obscuritate diferite zone care din păcate nu sunt deloc promovate și ar merita. Un astfel de loc este Rezervația Naturală Focul Viu, am mai povestit despre ea și cu alte ocazii dar rămâne un loc unic și neștiut de aproape nimeni. Este unic în Europa și are această denumire de la flăcările care ies în permanență la suprafață. Un loc care merită o șansă și o zonă care are un potențial turistic imens.

Închei spunând că acum există alternative pentru cei care doresc o mașină și care din punctul meu de vedere sunt foarte profitabile și dacă faceți acest pas nu uitați să vă hrăniți în continuare curiozitatea și spiritul de aventură.

Comentarii

Postări populare