Bebeluș sănătos și hidratat

Chiar dacă nu sunt mamă mă gândesc câteodată ce greu le sunt părinților pentru a le oferi bebelușilor cele mai calitative produse.Eu una dacă aș fii mamă,aș fii genul maniacă care cauta dinainte destule informații ca să îi ofer acelui bebeluș toate lucrurile sănătoase și bune ca să crească armonios.Cel mai greu lucru de găsit pentru bebeluși mi se pare apa,spun acest lucru deoarece văd des destule articole care arată că apa de la ghiuvetă nu este sănătoasă pentru noi dar cine știe ce i-ar face unui bebeluș care nu are un sistem imunitar așa puternic să lupte?

În același timp mă bucur că se găsesc acum destule produse destinate bebelușilor și cel mai important apă dedicată lor.Astăzi vorbim despre apa Aquatique,o apă destinată bebelușilor și piticilor."Apa minerală naturală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați la o altitudine de 1.100 de metri, în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii. Aceasta îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a putea fi consumată de bebeluși și copii, conținutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l. Mai multe informații despre apa minerală Aquatique poți găsi aici: http://romaqua-group.ro/brands/aquatique/ ."

De ce recomand eu o apă pentru bebeluși dacă nu sunt mamă?

Încep prin a spune da,nu sunt mamă dar mă înteresează sănătatea bebelușilor pentru că sunt niște suflete care nu au nici o vină,și este de datoria tuturor să găsim soluții pentru ei ca să crească sănătoși și fericiți,nu prin spitale.
Am ales să vorbesc despre Aquatique deoarece" a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoare la categoria „Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”. Topul a fost alcătuit de către revista Forbes România pe baza unui studiu realizat de Institutul D&D Research în perioada iulie – septembrie 2017, pe un eșantion reprezentativ pentru spectrul național, care a cuprins aproximativ 1000 de mame. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată cumpără pentru copiii lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură, și să denumească brandul de apă cu cel mai înalt nivel de calitate. "
 Pe lângă aceste aspecte vă voi lăsa mai jos niște aspecte la care ar trebui să fiți atenți,astfel bebelușul vostru să aibe parte de cea mai potrivită apă:

  • să fie slab mineralizată,conținutul de săruri să fie sub 500ml/L
  • conținutul de sodiu să fie  mai mic de 20 ml/L
  • conținutul de nitrați să fie mai mic de 50 ml/L
  • conținutul de floururi sp fie mai mic de 1.5 ml/L
Cantități mai mari de sodiu produce hipertensiune arterială sau retențe de apă în organism;concentrații mari de nitrați produce methhemoglobinemie,ceea ce este o intoxicație cu nitrați și conduce la moarte,concetrașie mare de flor duce într-un final la moarte.

Cam asta am avut de spus despre hidratarea bebelușilor,dragi părinți sau viitori părinți informați-vă și alegeți ce este potrivit pentru al vostru copil.Dacă doriți să aflați mai multe despre Aquatique,vă las mai jos un link și îii puteți întreba voi:https://www.facebook.com/aquatiqueromania/

Comentarii

Postări populare