Ce voi reseta în 2018?#1


Design, 2018, Pentru A Ajunge La, Anul Nou


A venit și 2018 cum spun majoritatea este un nou început pentru tot ce ne dorim să îndeplinim anul acesta. Eu nu doresc să îmi îndeplinesc cine știe ce vise mărețe dar îmi doresc în schimb să îmi pun bazele unui program prin care să mă dezvolt personal.

 Doresc în primul rând să scap de kilogramele pe care le-am acumulat anul trecut de-a lungul călătorilor mele. Nu știu câți știți dar aceste kilogramele pe care le-am luat sunt rezultatul unei alimentații haotice dar și lipsa acută de somn; când eram plecată nu dormeam cu zilele și când reveneam acasă dormeam și 2-3 zile ca să recuperez. Bineînțeles că aceste lucruri au avut și au în continuare repercursiuni asupra mea, pe lângă aceste kilograme în plus am probleme cu somnul, fac nopți albe și nu sunt deloc sănătoase pentru corpul meu. Cum am spus doresc să îmi fac pentru început un program și pe care doresc să îl transform într-un stil de viață permanent ca să numai am probleme. Bineînțeles că am cerut ajutor, chiar dacă am ceva cunoștințe de nutriție am apelat la specialiști. Cei care mi-au sărit în ajutor sunt Reset-Limitless:   http://slabestedestept.ro/; am încredere în programul propus de ei deoarece sunt o franciză care au putut schimba destul de multe destine, că să vă convingeți vă las un link: https://youtu.be/H4zojpOj2Hk . Vă voi ține la curent cu evoluția mea, sunt foarte încrezătoare că la final voi reveni cu un vibe bun și un corp care mă reprezintă.:d

 Dacă alimentația mă v-a ajuta să am un psihic și un fizic mai puternic, acest aspect nu este singurul lucru pe care doresc să mi-l fac un obicei de lungă durată. Doresc să învăț limba germană la nivel avansat, chiar dacă anul trecut am pus bazele acestei limbi interesante, sunt departe de obiectivul final: să fiu capabilă să vorbesc fluent și să pot înțelege. Cred că acest obiectiv v-a fii cel mai provocator deoarece nu este greu să înveți o limbă străină, partea grea din punctul meu de vedere rămâne motivația de a exersa în fiecare zi, eu una cad mereu in capcana rutinei adică dacă văd că sunt fraze pe care le cunosc trec peste ele și cam asta este greșeala care duce la uitare.

Cam acesta este prima parte din această călătorie pe care o încep în 2018, mai urmează și o a doua parte așa că fiți pe fază; până atunci aștept să îmi spuneți ce doriți să schimbați sau ce vă propuneți pentru acest nou an.:)


Comentarii

  1. Mult succes în ceea ce ți-ai propus și un an plin de fericire și sănătate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Îți doresc și eu un an nou plin de realizări și sănătate!:)

      Ștergere
  2. mult succes, sper sa reusesti sa realizezi ceea ce ti-ai propus ^.^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult de tot! Succes și ție în tot ce ți-au propus!.:)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare