Nu ești singur cu VIA


Cover art

În viață se întâmplă de multe ori să credem că oamenii nu ne pot înțelege sau că ne-am dori să avem lângă noi persoane care au mai trecut prin același experiențe ca noi.  Cât de greu ne este noua, vă puteți imagina ce cumplit este pentru o persoană care suferă de o boală incurabilă. Să știi că mai ai puțin de trăit sau să nu ai certitudinea dacă te mai poți vindeca.

Pentru acești oameni există VIA, o aplicație mobilă destinată tinerilor adulți afectați de cancer din România. Aplicația a fost creată ca o necesitate deoarece sistemul medical este depășit nu le poate oferi nici o soluție acestor oameni. Link-urile pentru aplicație le găsiți aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.via.littlepeople și https://itunes.apple.com/dk/app/via-%C3%AEmpreun%C4%83/id1386658646?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Cum am scris și mai sus este o aplicație mobilă unde te ajută să intri în contact cu persoane care suferă de aceași afecțiune sau supraviețuitori. Dacă ai cunoștințe care sunt în această situație, fă-le un bine și spune-le de această aplicație, nu sunt singuri în această luptă și le-a face bine să vorbească cu supraviețuitori.

Pe această cale vreau să le mulțumesc celor de la Asociața Little People că s-au gândit să creeze această aplicație care îi v-a ajuta pe tineri să treacă cu bine peste această perioadă. Am uitat să menționez că aplicația este gratis și o puteți downloada de la linkurile de mai sus.

Sper că această informație să ajungă la cât mai multă lume și să ajute tinerii bolnavi să intre în contact mai ușor cu alte persoane care se află în aceași situație sau supraviețuitori.

Comentarii

Postări populare