Melancolie cu gust dulce-acrișor

Toamna, o perioadă a anului care o ador și o urăsc în același timp pentru sentimentele care mi le transmite. Este perioada care mă face să reflectez la tot ce am făcut sau am încercat să fac de-a lungul anului. În ultima perioadă nu îmi dă pace gândurile că am ignorat unele senzații care mă fac pe mine fericită. Mama mea mereu îmi spune că este foarte bine că doresc să muncesc ca să las ceva în urma mea dar să nu uit să mă bucur de dragostea pe care oamenii mi-o oferă. Chiar dacă sunt fericită că simt destui oameni care îmi doresc binele, eu încă nu pot să le accept aceste energii și gânduri bune. Chiar dacă îmi este ușor să empatizez cu probleme și sentimente altor persoane, încă nu pot lăsa energiile altora să îmi dea starea aceea euforică.


Uite așa cum pentru alții toamna le activează  alergiile, mie mi-a dat melancolia. O melancolie dulce- acrișoară care  îmi aduce aminte de toate lucrurile frumoase din viața mea dar și de lucrurile la care ar trebui să lucrez ca să fiu complet fericită.

Ca de final, pentru mine melancolia este poezia vieții care îmi arată fericirea și lucrurile pe care ar trebui să le îmbunătățesc.

Comentarii

  1. Mie toamna imi e draga cu toate cate sunt ale ei. Cel mai frumos si mai nobil anotimp. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord, doar că mie mereu îmi trezește multe sentimente și amintiri.:)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare