Cele mai de preț cadouri


Cadou, Făcut, Surpriză, Buclă, Crăciun, Ambalaj

Toată lumea este înebunită după cadouri în perioada asta, așa că m-am gândit să ajut si eu cu idei de cadouri pe care eu le consider cu adevărat speciale. În perioada asta văd foarte multă lume care se stresează ce să ia, și de cele mai multe ori se enervează și în cele din urmă ia primul lucru care îi cade în mână. Nu ințeleg de ce oamenii se axează așa de mult pe lucruri materiale de care se debarasează repede, și uită că cele mai importante cadouri se pot primi periodic dacă vrei.

Unul dintre cele mai importante cadouri pe care le poți face cuiva este să îi donezi sânge, un lucru minor care poate face diferența în viața a cel putin o persoană. Poate pentru tine care ești obijnuit să primești doar lucruri scumpe, te întrebi  cum poate sângele să fie un cadou așa prețios. Dragă omule, te rog sa nu uiți că trăim într-o lume unde multe persoane sunt foarte bolnave. Dacă tot suntem în perioada Craciunului, gândește-te ca sunt multi copii bolnavi care ar dori ca această sărbatoare să o petreaca în familie. Poate că sângele dăruit de tine este tot ce are el nevoie ca dorința lui să se îndeplinească. Tot vorbeam mai sus de stresul cauzat de căutatul cadoului perfect, aici nu se aplica. În final, tu ieși în avantaj, nu te stresezi și vei vedea că îți dă o stare bună. În plus, afli și cum stai cu sănătatea pentru că ei îți fac și unele analize.

Timpul este de departe lucrul cel mai de preț pe care ți-l poate oferi cineva. Poate unii se gândesc ca dacă tot sunt sarbătorile ar trebui să luăm ceva fizic. Eu zic să vă imaginați următoarea întâmplare, el și ea care nu numai își găsesc timp să petreacă ceva timp împreună din diferite motive (job, oboseala, indiferența). Așa că se gândesc că se revanșează cu un cadou, când și le dau văd că nici unul nu s-au nimerit, uite așa un gest frumos nereușit le arată că au nevoie să petreacă din nou timp împreună ca să se regăsească.

Cu aceste cadouri, vreau să vă readuc aminte că sunt alte lucruri mai importante decât găsirea celui mai fashion  pulovăr. Aceste cadouri se pot face oricând dar am vrut să vă spun de ele în perioada asta deoarece primul ar face niște oameni foarte fericiți că se pot întoarce acasă, chiar dacă ar fii pentru o perioadă scurtă.


Comentarii

Postări populare