Și persoanele cu dizabilități pot deveni campioni


Vizual CB 1

Sper că titlul v-a stârnit curiozitatea așa că vă invit cu mic, cu mare să cunoașteți Campionatul de Bine. "Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, care urmărește să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații. La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori distincți. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câștigător."(sursă blogalinitiative)
 Competiția se desfășoară pe paltforma Bursa Binelui, singura platformă care permite donații fără comision, încurajând oamenii să susțină cauzele în care cred cu sume mici(5, 10 lei); vă las aici linkul dacă v-am stârnit curiozitatea ---- >https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=14&editionId=6 . Vreau să punctez importanța donațiilor individuale printr-o comparație: ONG-urile sunt la ca și furnicile,pentru ele orice lucru nesemnificativ are un rol important pentru"familie" așa orice sumă infimă are un impact imens asupra proiectelor desfășurate de diferite organizații.
  Acum că v-am familiarizat cu acest Campionat de Bine să vă spun pe cine susțin eu. Încep prin a spune că toate proiectele au un impact uriaș asupra diferitelor minorități dar una mi-a atins sufletul. Este vorba de proiectul "O șansă pentru o viață independentă" a celor de la Habitat for Humanity România. Scopul proiectului este de a integra socio-profesional 200 de tineri cu vârste cuprinse între 16-25 ani prin dezvoltarea unor servici sociale iar pentru acest lucru din banii donați vor renova o clădire care v-a fii centru de formare. Acești tineri fac parte din diferite categorii vulnerabile: sunt tineri cu dizabilități, alții sunt de etnie romă, tineri ce nu au un loc de muncă și trăiesc într-o sărăcie cruntă. La sfărșitul proiectului, 170 de tineri vor fii integrați pe piața muncii iar 30 dintre ei pe lângă cursuri vor locui în apartamente sociale.
 V-am prezentat pe cine susțin și cred cu toată ființa mea că acest proiect ar trebui să fie câștigător deoarece sunt foarte mulți tineri cu dizabilități care vor să muncească dar care din păcate nu au cum din cauza limitărilor noastre.
 Închei prin a spune, nu contează cu cine țineți și nu uitați să îi ajutați și cu o sumă mică, numai așa își vor putea continua activitatea.:)

Comentarii

Postări populare